Accepteer het gebruik van functionele en third party cookies na uw navigatie. Meer informatie
Zoekmachine voor vacatures MAZARS

Je bent hier :  Homepagina

WERKEN BIJ MAZARS

Werken bij Mazars: de verbinding maken tussen het belang van de onderneming en van de maatschappij

Niet iedereen heeft het: twee goed ontwikkelde hersenhelften. Waardoor je kunt handelen met verstand van zaken én gevoel voor verantwoordelijkheid. Kennis is essentieel, maar toegevoegde waarde realiseren is minstens zo belangrijk. Het gaat erom dat je je linker- én rechterhersenhelft gebruikt. Bij Mazars werken accountants en belastingadviseurs die niet alleen analyseren en structureren, maar ook inspireren. Dat is wat onze medewerkers onderscheidt. Hun professioneel kritische houding, focus op kwaliteit en gezonde dosis lef leiden vaak tot andere invalshoeken en waardevolle inzichten.

Diversiteit met oog voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling

Bij Mazars werk je in een compacte, professionele organisatie met korte lijnen. In welke functie je bij ons ook aan de slag gaat, je werkt altijd samen met andere collega’s en met diverse disciplines. Wij zijn onderdeel van een wereldwijde organisatie waardoor je ook diverse internationale mogelijkheden kunt ervaren en creëren. Niet alleen door ons internationale netwerk, maar ook door de internationale klantenkring.

Mazars biedt je een carrière met aandacht voor coaching, het ontwikkelen van een professioneel kritische houding en vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal werkplezier. Je wordt breed opgeleid en maakt kennis met de vele facetten van het vakgebied. Daarnaast kun je rekenen op een uitstekende studieregeling met diverse vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheidstrainingen die je helpen in jouw verdere loopbaan.

Diversiteit in het werk en de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Dat maakt werken bij Mazars boeiend en inspirerend.

Verbanden leggen en tot waardevolle oplossingen komen

Onze accountants en fiscalisten werken in een breed en multidisciplinair werkveld. Dat maakt het mogelijk verbanden te leggen en waardevol te zijn. Als starter word je opgeleid om breed te denken. Niet alleen ondersteunen maar juist ook kennismaken met de vele facetten van het vak. Natuurlijk onder begeleiding van een mentor die aandacht heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je ontdekt al gauw waar je talenten liggen.

Zet jij jouw kennis om in kansen?

Haal jij, net als wij, je motivatie uit de publieke functie die je vervult in het maatschappelijk verkeer? Wil je werken bij een organisatie die een beroep doet op je vermogen om de verbinding te maken tussen verantwoording afleggen en verantwoording nemen? Pas je bij een organisatie waar je snel zelfstandig aan de slag gaat met interessante projecten? En waar contact met de klant snel plaatsvindt? Solliciteer dan nu op één van onze vacatures!

Uitgelichte vacatures